SPC

Vízálló melegburkolat-típus, ásványi alapanyagokból készül, lényegében kőörlemény. Stabil, masszív, méretstabilitása kivételes, még a rendkívüli körülmények között is megőrzi mérettartását. Kopás- és karcállósága legendás.

A padlók csúcsa

Az SPC padlók gyakorlatilag minden létező téren a maximumot nyújtják, nincs gyenge pontjuk, nincs rajtuk fogás.

Lássuk részleteiben:
Masszív ellenállóság

Az SPC padlók rendkívül erős ellenállósággal vannak felvértezve a fizikai behatásokkal szemben. Igénybevételi besorolása, kopásállósága jellemzően rendkívül magas, általában 34-es, ami azt jelenti, hogy mind otthoni, mind közületi szempontból maximálisnak számít. Akár repterek és pályaudvarok burkolatának is alkalmasak.

Teljesen vízálló

Bizony jól olvasta. Az SPC padlók teljes mértékben vízállóak, a nedvesség egy fikarcnyi kárt sem képes tenni bennük.

Maximális méretstabilitás

Az SPC padlók mérete a többi melegburkolattal szemben nem változik a környezete hő-, páratartalom- és nedvességingadozásával. Mondhatni nem higroszkópikus. Nem púposodik, nem recseg, nem ropog és nem is nyikorog a klikkrendszer csatlakozásainál.

Tartja a színét

Az SPC padlók UV-állók lévén tartják a színüket, akkor is, ha intenzív természetes vagy mesterséges fénynek vannak kitéve hosszú időn keresztükl.

Nagymenők

Azt, hogy az SPC padló immár nem a jövő, hanem a jelen, mi sem bizonyítja jobban, hogy az összes nagymenő padlógyártó kínálatában ott van immár. Legyen szó a salzburgi világmárkáról, a Kaindlről, a minőség megszállotjaként ismert német Wineóról, vagy a feltörekvő lengyel ipar kistigriséről, a nyugat-európai minősítésekkel rendelkező lengyel Weningerről.

A Pilis szívében

Jöjjön el a Pilis Parkettába, és nézze meg a rendkívüli széles, három gyártót, több mint ötven féle dekor, 3 féle vastagság (4, 5 és 6 mm). Szakértő eladók kalauzolják majd önöket exkluzív környezetben.