Lehetőségek garmadája

Parketta és beltéri ajtó ügyében keresve sem találni jobb helyet a Pilis Parkettánál.

Ez az a két termék, ami szinte mindig a legvégére marad az építkezések során, így a kiválasztásuk általában az a döntés, amely során a legtöbb kompromisszumot kell kötni.

A vásárlók ahányan vannak, annyifélék, és ugyanez igaz manapság a melegburkolatokra és a beltéri nyílászárókra is. Fafajok, felületek, dizájn elemek, formátumok, méretek, ellenállósági és vízállósági fokozatok, színek, árnyalatok megszámlálhatatlan kombinációja terül szét az ember előtt.

Mit válasszak?

Így aztán nagyon nem mindegy, mit is választunk. Nem egyszerű a döntés, elkélhet a szakszerű segítség.

Itt jön a képbe a Pilis Parketta üzlet, gazdag portéka választékával, szakértő eladóival, több évtizedes tapasztalatával.

Hazai és nemzetközi

Hazai gyártók magyar termékei (BEFAG, STANDARD DOOR) és nemzetközi márkák világszerte forgalmazott gyártmányai (KAINDL, WINEO, WENINGER, HÖRMANN) egyaránt megtalálhatóak az üzlet kínálatában, amely egy nagy kapacitású raktár mellett fekszik.

A boltban forgalmazott termékek java része állandó eleme e raktáraknak, így vásárlás után azonnal elvihető. A raktárban állandó jelleggel nem tartott termékek javarésze pedig a rendeléstől számított két héten belül megérkezik, úgyhogy, ha nem szeret sokat várni a parkettájára és / vagy az ajtójára, a Pilis Parketta pláne az önnek való hely.

és… Akció!

És ha még mindez nem lenne elég. Valamilyen akció mindig van. Úgyhogy nézzen szét bátran az „Akciók” menüpont alatt.

Irány a Pilis!

Úgyhogy nincs más hátra, mint elindulni, és felkeresni az Pilis Parketta üzletet a 10-es (avagy Bécsi) úton, Piliscsaba és Pilsjászfalu között féltávnál, Magdolnavölggyel szemben, a 27-es kilométerkőnél, a Pilis szívében.