DESIGNPADLÓ

Easy Touch Premium 8mm Magasfényű

Tekintélyt parancsoló

Fenséges a külleme, és takarítani is könnyű. Az Easy Touch parketták valósággal ragyognak. A színskála az alpesi tájakat megszégyenítő szikrázó fényességtől a juharfa meleg árnyalatáig terjed. Különlegességük a felületük (magasfényű vagy ultra matt), természetes portaszító jellegük, könnyű takaríthatóságuk és tekintélyt parancsoló szilárdságuk.

Digitális

A designpadlók szerkezetileg ugyanúgy épülnek fel, mint a laminált padlók. A „testük” HDF, azaz magas sűrűségű faőrlemény, a felületén azonban nincs külön dekorréteg, a minta digitálisan közvetlenül a hordozórétegre van nyomtatva, és erre kerül rá a nagy ellenállóságú melamin védőmelamin, valamint az UV-álló magasfényű lakk.

Mindez hét szemet gyönyörködtető, elegáns, extravagáns dizájnban tölgy, juhar, hickory és dió fafajokkal.

Kirívóan kiváló kopásállóság

A magasfényű Kaindl Easy Touch designpadlók igénybevételi besorolása 32-es, ami lényegében azt jelenti, hogy közületi közegben jól megfelelő, otthoni körülmények között pedig kirívóan kiváló a kopásállósága. Ezért is van, hogy az osztrák illetőségű gyártó 30 esztendő garanciát rájuk.

Csapok és hornyok

Fektetése úsztatott, tehát nem ragasztós, hanem klikkes. Az egyes paneleket csapokkal és hornyokkal kell egymáshoz illeszteni.

Padlófűtésre is

Vizes rendszerű padlófűtésre kiválóan alkalmas. Az elektromos rendszerűeknél viszont padlófűtése válogatja, minden esetben gyártói állásfoglalás szükséges.

Világszerte ismert

Az Easy Touch dizájnpadlók gyártója a Kaindl, az salzburgi illetőségű osztrák világmárka. Az Alpok lábánál honos gyártó nevét világszerte a minőséggel és a megbízhatósággal kötik össze Ausztráliától, Svédországon és Dél-Afrikán át Argentínáig és Thaiföldig.

Nézze meg a teljes kínálatot a Pilis Parkettában, Piliscsaba után a Bécsi úton, minden hétköznap 10 és 18 órakor, vagy szombatonként 10 és 14 óra között.