FAPADLÓK

Stílus, elegancia, életérzés

Az igényes ember ismérvei, de a faparketta ennél többet is jelent. Visszatérést a természetbe, ahová az ember lelke valahol mindig kapcsolódni vágyik. Találja meg azt a fafajt, amely leginkább híven türközi egyéniségét. Üzletünkben Kaindl fapadlókat (furnérparketta) és Befag szalagparkettákat forgalmazunk.

Strapa- és cseppálló

A furnérparkettákat ragasztani vagy bármilyen formában a padlóhoz rögzíteni (szögelés, csavarozás) nem kell, sőt nem is szabad. Ezen burkolatok úsztatva fektetendőek, azaz (általában) párazáró fóliára, és alátétlemezre rakjuk oly módon, hogy az egyes paneleket a klikkrendszer segítségével egymáshoz illesztjük.  

Az Aquawood furnérparketták ráadásul cseppállóak, a felületükre kerülő nedvességnek 24 órán keresztül állnak ellen. Kopásállóságuk 32-es, azaz ellenállóképességük otthoni környezetben kifejezetten magasnak számít, de közületi körülmények között is jól megfelel. Melegvizes padlófűtésre rakható.

Osztrák minőség

E padlók gyártási helye Salzburg, Ausztria, így az osztrák precizitás és minőség biztosított és garantált. A Kaindl igazi világmárka, a vállalt immár több mint száz éves.

AquaWood 8,5mm Prémium Furnérparketta

AquaWood 8,5mm Széles Furnérparketta

Szalagparketta - BEFAG

Háromrétegű padlóburkolat

Az egyes rétegek egymásra merőlegesen helyezkednek el, az alsó kettő fenyő, a legfelső pedig maga a színfa. Ez utóbbi vastagsága meghaladja a 3 millimétert. A furnérparkettákhoz hasonló módon ezen burkolatok is úsztatva fektetendőek, szóval ragasztóra, szögre, csavarra náluk sem lesz szükség. Ez a termék is rakható meleg vizes padlófűtésre.

Magyar termék

A Befag szalagparketták Magyarországon készülnek, jobbára hazai erdők fáiból. Egyszóval igazi magyar termékkel van dolgunk. A gyártónak 44 év tapasztalat van a háta mögött.

Lerakása könnyű, utólagos felszedése és / vagy cseréje problémamentes. Kapható 1, 2 vagy 3 sávos változatban, illetve speciális dizájnú lakkozásokkal (Vision kollekció).