KAINDL SPC

Akár 34-es kopásállóság

Víz? Karcok? Foltok? Kopás? Teher? A Solid Pro mindnek ellenáll.  Ezek a burkolatok teljes mértékben vízállóak, így a nedvesség a legminimálisabb ártalmat sem jelenti rájuk nézve. A kopásállóságuk pedig akár 34-es is lehet, azaz mind otthoni, mind közületi körülmények között is maximálisnak mondható.  

A hálószobától a pályaudvarig

Alkalmas előtérbe, konyhába, sőt akár fürdőszobába is. Csakúgy mint üzlethelyiség, étterem, kávézó, konferenciaterem vagy orvosi váró padlózatának.

Vékony jellegének hála pedig kiválóan alkalmas felújításra is.

Az általa biztosított járásélmény kiváló, ez a padló nem csúszik. Kellemes a talpnak, a test hőjét visszaveri, valósággal melengeti az ember lábát, pláne ha padlófűtés is van alatta, amelyre bátran fektethető, amennyiben a fűtés meleg vizes rendszerű.  

Energiatelt

A számos tölgyárnyalatot felvonultató kínálat autentikusan tárja elénk a természetes fa színváltozatosságát. Taranto, Huelva, Nápoly és Gandia atmoszférája elenvenedik meg bennük. Ami pedig a dekorok jellegét illetti, a Solid Pro termékei között inkább a feltűnőbb, rusztikusabb, vibrálóbb, energiatelt mintázatok uralkodnak.

Környezetálló

Kiváló tulajdonságú ásványi törmelék alkotja e masszív SPC burkolatok testét. Ez lényegében kőőrölemény. Ennek is köszönhető a fent említett lenyűgöző ellenállóság mellett e padlók kivételes méretstabilitása és színtartása. Más szóval a Solid Pro parkettákat „hidegen hagyja” a környezete hőmérséklet- és páratartalomváltozása, nem tágul, nem szűkül, és a színe sem változik meg az őt érő természetes vagy mesterséges fény, UV-sugárzás hatására.

Tökéletes gyerekszobapadló

A 6mm-es változatot pedig beépített zajcsökkentő alátéttel is ellátták. Így kisgyermekes háztartásokba már csak ezért is (meg persze a vízállóság miatt) tökéletesen megfelelő.

Jöjjön el, és nézze meg a teljes kínálatot a Pilis Parkettában.

Master Floor Széles 4.0

Master Floor Széles 6.0 integrált alátéttel