WENINGER SPC

Csak előnyök

Innováció, élettartam, minőség, vízállóság és még a vizes rendszerű padlófűtéssel is kompatibilis. Ami csak előnyös tulajdonsága lehet egy melegburkolatnak, a Weninger SPC-ben az mind megvan.

Otthonos és elegáns

Gyönyörű struktúra, természetes dizájn, érezze otthonát a sajátjának. A Weninger SPC kínálatában otthonos, elegáns, meleg színvilágú dekorok tucatjai közül tudja kiválasztani az önnek legmegfelelőbbet, ráadásul többféle panelformátumban. Standard méretű a hagyományosabb formák kedvelőinek; tekintélyt parancsoló King Size azoknak, akik szerint a méret a lényeg; Halszálkás a különleges forma szerelmeseinek és csempeformátumú azoknak, akik a hidegburkolat vizuális hatását szeretnék vegyíteni a melegburkolatok melegségével és kellemesebb tapintásával.

A 100 százalékig, teljes mértékben vízálló panelek felülete pedig strukturált, tapintása, domborzata tökéletes harmóniában van a vizuális mintázattal. Gyönyörű, letapintható fa- és kődizájn.

Nem higroszkópikus

A padló magja, SPC, azaz ásványi kőörlemény. Innen ered a már fent említett kiváló tulajdonságok mellett e padlók párját ritkító méret stabilitása és szín tartása. A legtöbb melegburkolattal ellentétben ugyanis az SPC nem higroszkopikus, mérete nem változik a környezete hőmérséklet- és páratartalom változására reagálva, és a napfény UV-sugárzása sem színezi el az évek során.

Nem kell ragasztani

Beszerelni egyszerű, tisztán tartani könnyű. Klikkes rendszerű, az aljzathoz rögzíteni (ragasztani, szögelni, csavarozni) nem kell, nem is szabad. Az egyes elemeket az élükön levő klikkrendszer segítségével lehet összeilleszteni.

Kopásálló

A lakásokon kívül közületi helyiségekbe, szállodákba, irodákba is bátran ajánljuk. A 33-as kopásállóság azt jelenti, hogy bírni fogja a gyűrődést.

 Nézze meg

Jöjjön el a Pilis Parkettába, és nézze meg élőben a Weninger SPC színeit.

Weninger King Size

Weninger Halszálkás

Weninger Standard