WINEO SPC

Made in Germany!

Ennél többet talán kár is lenne mondani. Hiszen a tény, hogy a Wineo német termék, magától értetődően jelenti azt, hogy a gyártása a létező legmodernebb technológiával, a lehető legodaadóbb precizitással készült. Színvonala magas, minősége vitathatatlan.

A Wineo egy több mint 70 éves családi vállalat. Tevékenysége fókuszában az innovációs és a fenntartható megoldások felkutatása állnak. A vállalat példaképe a természet, ahogy azt az organikus biopadlók példája is mutatja. Erre van programozva a vállalati DNS. A gyártási folyamat során felhasznált erőforrásokban évről évre egyre nagyobb szeletet képvisel a zöld energia.

A Wineo SPC padlói igazi remekművek. Lássuk, mit is vár az ember egy melegburkolattól:

1.       Legyen szép

Nézzék csak meg a képeket. Magukkal ragadó, lenyűgöző fa-, kő- és betonminták.

2.       Legyen strapabíró

A Wineo SPC padlók kirívóan ellenállóak a fizikai sérülésekkel szemben, erre bizonyíték 32-es kopásállósági besorolásuk, ami extrém jó értéket jelent otthoni, és kiválóan megfelelőt az átlagos közületi igénybevétellel szemben.

Ami pedig a nedvességet illeti, itt az sem rúghat labdába. A Wineo SPC padlói teljes mértékben vízállóak, így vizes helyiségek, akár fürdőszobák padlójának is tökéletesen alkalmas.

3.       Stabil

A Wineo SPC-k méret- és szín stabilitás szempontjából is a maximumot nyújtják. Előbbi azt jelenti, hogy ezek a burkolatok nem reagálnak méretváltozással, amennyiben környezetük hőmérséklete vagy páratartalma módosul, szemben a legtöbb melegburkolattípussal.

Ugyanígy közömbös a felületét érő UV-sugárzásra, nem fog hosszú távon elszíneződni, a leburkolt felületnek nem lesz eltérő az árnyalata a különböző fénymennyiséget kapó zónákban.

A padló szerkezeti stabilitását pedig az a klikkrendszer adja, amelynek köszönhetően úsztatva fektetendő, azaz nem kell az aljzathoz ragasztani. 

Wineo 400 Stone Connect – integrált alátéttel

Wineo 400 Wood L Connect – integrált alátéttel

Wineo 400 Wood XL Connect – integrált alátéttel

Wineo 600 Wood Connect

Wineo 600 Wood XL Connect

Wineo 600 Stone XL Connect