MASTER FLOOR

Mesteri padló!
Sokszorosan tesztelt és sokoldalú.

Szilárd, jól takarítható, ellenálló, egyszóval minden igényt kielégít, mind funkcionálisan mind vizuálisan, érdemes vetni egy pillantást a dekorkínálatra.

A kopásállósága akár 32-es is lehet (ami azt jelenti, hogy az intenzív otthoni használat mellett az átlagos fizikai igénybevétellel járó közületi használatra is kiválóan alkalmas, pl. hotelszobák, konferenciatermek), a rá adott gyártói garancia pedig akár 30 év is lehet. Ragasztani nem kell, mivel úsztatva fektetendő, tehát semmilyen módon nem érdemes a padlóhoz rögzíteni (sőt, nem is szabad, ez garanciális feltétel), a padlófűtésre ellenben bátran rakható, vizes rendszerűre minden estben, az elektromos padlófűtéseknél ez viszont az adott padlófűtés típusától függ, valamelyikhez jó, valamelyikhez nem (itt minden esetben gyártói állásfoglalás szükséges).

Ünnep a szemnek

Az elegáns, tekintélyt parancsoló Harlech Tölgy varázsolja el inkább, vagy a meleg, otthonos Dió, netán a vadregényes szürke Fenyő? A természetes fa külleme és tapintása, kreatív színek, autentikus hatású felületek – hagyja, hogy inspirálja. A dekorok közt van fózolt és fózolatlan, hajópadló- és halszálka mintás, 7 és 8 mm-es, letisztult és rusztikus, sötét és világosabb, tölgy, hickory, dió és fenyő, szóval van miből válogatni.

Az Alpokból a Pilisbe

A Master Floort az osztrák Kaindl gyártja, az Alpok lábánál, Salzburg városában. A legendás osztrák precizitás és minőség tehát garantált. A Kaindl igazi világcég, termékeit az Egyesült Államoktól Egyiptomon és Belgiumon át Tajvanig a világ minden táján veszik és szeretik.

Jöjjön el, és nézze meg a teljes választékot a Pilis Parketta üzletben, Piliscsaba után a 10-es úton, Magdolnavölggyel szemben, elegáns és igényes környezetben, szakértő, profi eladók útmutatása alapján, akik minden kérdésére szakszerű választ adnak.