FN akusztikus falpanelek

Az FN Neuhofer Ausztria szívéből indult el a jövő meghódítására. Előremutató technológiái révén újra és újra ők diktálják a trendeket az innováció területén, amely mind a funkcionalitásra, mind a dizájnra kiterjed.

Csökkenti a zajt

Legyen szó egy család otthonának valamelyik szegletéről (nappali, gyerekszoba, hálószoba, otthoni iroda) vagy valamilyen közületi tér egyik (vendéglátóhelyek, szállások, irodák, üzlethelyiségek) falfelületéről, az FN Acustico falpanelek remek megoldást nyújtanak, mind vizuálisan, mind a használhatóság terén, hiszen mit is ér a dizájn, ha nem párosul funkcionalitással… és (esetünkben még) fenntarthatósággal is.

 

Ezek a panelek képesek 25 százalékkal csökkenteni a velük leburkolt helyiségekből kifelé szűrődő hangok erejét. Ráadásul amennyiben egy párnafaréteg is kerül mögéjük, ez az érték akár a 60 százalékot is elérheti. 

Akusztikus panel

A paletta

Tölgy, zebrano, beton, antracit, furnéros natúr tölgy és furnéros sötétszürke. Az FN Acustico falpanelek ezekben a színekben kaphatóak.

 

Az FN ACUSTICO falipaneljei 240 cm magas, 57 cm széles és 19 mm vastag táblákban elérhető. A panelek mögött vízhatlan hordozótábla, amely javarészt újrahasznosított műanyagból készült. Ezt a felületet kell a falhoz ragasztani és erre csatlakoznak az MDF-ből (tömörített faőrlemény) álló lamellák.  

A zajcsökkentő panelek két különböző felülettel rendelkeznek: laminált, furnér
Méret: 57cm x 240cm x 19 mm
A panelek mögött vízhatlan hordozótábla található. Ezt a felületet kell a falhoz ragasztani és erre csatlakoznak az MDF-ből (tömörített faőrleményből) álló lamellákat.
Ami a mai világban fontos szempontnak számít, ez az elegáns termék fenntartható módon, 60%-ban újrahasznosított PET palackból készül.
Hangszigetelés szempontjából is kiváló választás az akusztikus falpanel: akár 25%-kal csökkenti a kiszűrődő zajokat. (Súlyozott zajelnyelési együttható: αw = 0,25. Az EN ISO 354 és az EN ISO 11654 szabványoknak megfelelően tesztelve. Egy kb. 10 cm vastag alépítménnyel a hangszigetelés 60%-ra nő: αw = 0,60)

Basic profil

240 cm-es belmagasság fölött az opcionális Basic profil segítségével akár 250 cm, vagy 260 cm-es belmagasságig könnyen telepíthetők lesznek a panelek, mivel közvetlenül a profilra lehet őket fektetni.

Dekorok

8 különböző színben elérhető termék: tölgy furnér, dió furnér, füstölt tölgy furnér, kőris furnér, tölgy laminált, zebrano laminált, beton laminált, antracit laminált.

Tölgy furnér

24 700 Ft / m²

Dió furnér

29 900 Ft / m²

Füstölt tölgy furnér

25  400 Ft / m²

Kőris furnér

24 700 Ft / m²

Tölgy laminált

21 800 Ft / m²

Zebrano laminált

23 200 Ft / m²

Beton laminált

23 200 Ft / m²

Antracit laminált

23 200 Ft / m²

Hexago

Extravagáns térhatású idomokból felépülő, dizájnos fali panel. Ez az FN HEXAGO. Felépítése hasonlatos az FN ACUSTICO-hoz. Újrahasznosított PET-táblából és MDF idomokból áll. Az egyes idomok mérete: 300 x 260 x 19 mm.

Bruttó ár: 7290 Ft/csomag (2db)

Árajánlatot kérek

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, érdeklődjön kollégáinknál.