VINYLPADLÓ – RAGASZTÓS

Maximális strapabíróság és teljes vízállóság. Amennyiben ezek a legfontosabb szempontok a melegburkolat kiválasztásánál, úgy a ragasztós vinylpadló az ideális választás. Az átlagosnál kisebb vastagság miatt ez esetben még a megszokottnál is fontosabb az aljzat sík volta. 

Wineo 400 Wood XS

Wineo 400 Stone

Magabiztos stílus, otthonos életérzés. Egy csipet luxus otthonra, a négy fal közé. Dobja fel konyháját, vagy fürdőszobáját, egyszerűen, stílusosan. A Wineo 400 Stone bármilyen bútorközegbe megoldást nyújt, rozsdaszínű kő, modern fém, sötétes beton, stb… 10 lenyűgöző dekor, luxusvinyl poliuretán felület, és akár vizes helyiségekbe is rakható. Halk rajta a járás, meleg érzetet ad, kellemes rajta mezítláb, és az ízületeket is kíméli. Kompatibilis a vizes rendszerű padlófűtésre. 

Wineo 400 Wood

Stílusos nappali, étkező vagy hálószoba? Meghökkentően valósághű felületeivel a Wineo 400 Wood saját karaktert ad minden helyiségnek. Takarítani könnyű, járni rajta jó: visszaveri a hőt, meleg érzetet ad, a lépészajt pedig szinte teljesen elnyeli. Mindegy milyen stílusa van az adott helyiségnek, a 400 Wood kínálatában biztosan akad odaillő a világosabb színű fenyőtől, skandináv bútorokat idéző barnákon át az egészen sötét árnyalatokig. 18 korszerű fadizájn, luxusvinyl poliuretán felület, akár vizes helyiségekbe is fektethető, és kompatibilis a vizes rendszerű padlófűtéshez.

 

Wineo 400 Wood XL

Az extra méretű panelek nagyobb térhatást kölcsönöznek a helyiségnek, a szinkronstruktúrált felületnek hála pedig a tapintásuk is legalább annyira
élethű, mint a megjelenésük. Mindenhova passzol valamelyik: rusztikus tölgyvariánsok, meleg otthonos színek, nyersebb fadekorok. 12 modern fadekor, szinkronstrukturált felületek, XL panelformátum, luxusvinyl poliuretán felület és még a járás is kellemes rajta: visszaveri a hőt, meleg érzetet ad, és elnyeli a lépések zaját. Ráadásul vízálló is, így kiváló választás a vizes helyiségekbe, és a vizes rendszerű padlófűtésekre is kompatibilis. 

Wineo 600 Stone XL

Fess kőminták. Akár a valódiak. Tökéletes megoldás vizes helyiségekbe, nem lehet annyira eláztatni, hogy az legminimálisabb kárt tegye benne. Egyes dekorokat még fugával is elláttuk. 

Wineo 600 Wood

Autentikus dekorok kedvenc helyiségeibe. Legyen akár otthonos, meleg, modern vagy természetes az álompadlója, itt biztosan megtalálja. Jó a talpnak: kellemes, meleg, bármilyen helyiséget otthonossá varázsol. 

Wineo 600 Wood XL

E tekintélyes méretű panelek a modern nagyvárosok lakásainak atmoszféráját költöztetik otthonába. Éljen úgy mintha New Yorkban, Sydney-ben vagy Párizsban lenne. 

Wineo 800 Stone XL

Hatásos. Minőségi, stílusos, és a 0,55 mm-es kopórétegnek hála annyira masszív, hogy akár kereskedelmi terekbe is alkalmazható. 10 kődekor autentikus felülettel: klasszikus pala, elegáns márvány, modern ipari stílusú beton.

Wineo 800 Wood

9 Wineo 800 Wood dekor kapható, mindegyik hajópadlómintás, egyosztású. Négyoldali fózolás erősíti az autentikus fajelleget. 

Wineo 800 Wood XL

A jól ismert, meghökkentően élethű faminták tekintélyt paracsoló, nagystílű méretformátumban.