VINYLPADLÓ – KLIKKES – WINEO

Német minőség és precizitás. A Wineo fa- és kőmintás vinylpadlói lenyűgöző dekorválasztékkal, és kiváló tulajdonságaikkal nyújtanak visszautasíthatatlan ajánlatot. 

Wineo 400 Stone Connect

Magabiztos stílus, otthonos életérzés. Egy csipet luxus otthonra, a négy fal közé. Dobja fel konyháját, vagy fürdőszobáját, egyszerűen, stílusosan. A Wineo 400 Stone bármilyen bútorközegbe megoldást nyújt, rozsdaszínű kő, modern fém, sötétes beton, stb… 10 lenyűgöző dekor, luxusvinyl poliuretán felület, és akár vizes helyiségekbe is rakható. Halk rajta a járás, meleg érzetet ad, kellemes rajta mezítláb, és az ízületeket is kíméli. Kompatibilis a vizes rendszerű padlófűtésre. 

Wineo 400 Wood Connect

Stílusos nappali, étkező vagy hálószoba? Meghökkentően valósághű felületeivel a Wineo 400 Wood saját karaktert ad minden helyiségnek. Takarítani könnyű, járni rajta jó: visszaveri a hőt, meleg érzetet ad, a lépészajt pedig szinte teljesen elnyeli. Mindegy milyen stílusa van az adott helyiségnek, a 400 Wood kínálatában biztosan akad odaillő a világosabb színű fenyőtől, skandináv bútorokat idéző barnákon át az egészen sötét árnyalatokig. 18 korszerű fadizájn, luxusvinyl poliuretán felület, akár vizes helyiségekbe is fektethető, és kompatibilis a vizes rendszerű padlófűtéshez.

Wineo 400 Wood XL Connect

Az extra méretű panelek nagyobb térhatást kölcsönöznek a helyiségnek, a szinkronstruktúrált felületnek hála pedig a tapintásuk is legalább annyira
élethű, mint a megjelenésük. Mindenhova passzol valamelyik: rusztikus tölgyvariánsok, meleg otthonos színek, nyersebb fadekorok. 12 modern fadekor, szinkronstrukturált felületek, XL panelformátum, luxusvinyl poliuretán felület és még a járás is kellemes rajta: visszaveri a hőt, meleg érzetet ad, és elnyeli a lépések zaját. Ráadásul vízálló is, így kiváló választás a vizes helyiségekbe, és a vizes rendszerű padlófűtésekre is kompatibilis. 

Wineo 800 Stone XL Connect

Hatásos. Minőségi, stílusos, és a 0,55 mm-es kopórétegnek hála annyira masszív, hogy akár kereskedelmi terekbe is alkalmazható. 10 kődekor autentikus felülettel: klasszikus pala, elegáns márvány, modern ipari stílusú beton.

Wineo 800 Wood Connect

9 Wineo 800 Wood dekor kapható, mindegyik hajópadlómintás, egyosztású. Négyoldali fózolás erősíti az autentikus fajelleget. 

Wineo 800 Wood XL Connect