VINYLPADLÓ – KLIKKES – KAINDL

Solid Flex 7.0 Standard

Csendes és minden igényt kielégít

Neve is van. Úgy hívják: Solid Flex. Puha, meleg érzetet kelt a talp alatt, külleme pedig – valljuk meg – attraktív.

Extra

A Solid Flex padlók igazán sokoldalú burkolatoknak számítanak. Számos különböző téren nyújtanak extra teljesítményt, és ehhez jönnek még hozzá a professzionális dizájnerek által alapos munkával megtervezett és kidolgozott dekorok, amelyek mind a tölgy lenyűgöző árnyalatai: Elvas, Sintra, Aveiro, Braga, Tavira, Funchal, Faro és Lissabon.

Bárhova

Nem fog felkopogni a seprűjével az alsó szomszéd, nem riad fel a gyermek a szobája előtt elhaladó lépéseire, mert a Solid Flex nem ropog, nem nyikorog. Rugalmasságának hála a lakótér bármelyik helyiségébe ideális megoldás. Impregnált lépészajcsökkentő rétege parafából készült.

Ha ehhez hozzávesszük a nedvesség ellen felvértezett, vízlepergető AquaPro HDF lapot, amely a parketta testét adja, illetve a mikrokarcálló vinyl fedőréteget, lenyűgöző tulajdonságokkal büszkélkedő padlót kapunk.

Ellenáll

E padlók kopásállósága 34-es, ami annyit tesz, hogy mind az otthoni (nappali, étkező, közlekedő, hálószoba), mind a közületi felhasználás során (vendéglátóipari egységek, irodák, üzlethelyiségek, konferenciatermek, pályaudvarok várószobái) maximálisnak számít ellenállóságuk. Szóval bírják a gyűrődést.

Akárcsak a vizet, lévén, hogy cseppállóak, a felületükre kerülő nedvességnek 24 órán keresztül állnak ellen.

Made in Austria

Mindezt a Kaindl salzburgi gyárának hipermodern fejlettsége teszi lehetővé. Az Alpok lábánál székelő világvállalat termékei a bolygó majd minden szegletére eljutottak már, és mindenhol a megbízhatóság és a minőség szinonímájaként emlegetik szakmai berkekben.

Irány a Pilis

Jöjjen el a Pilis Parketta üzletébe (Piliscsabán túl) és nézze meg a teljes szortimentet a saját szemével, faggassa ki szakértő eladóinkat minden fontosabb információért, és csapjon le valamelyik aktuális ajánlatunkra.