WINEO CSEPPÁLLÓ LAMINÁLT PADLÓK

A német Wineo igazi úttörőként 1991 óta nyűgözi le a szakmai berkeket laminált padlói minőségével. A technológia fejlesztése és tökéletesítése a mai napig töretlen. A dizájnok pedig természetesen minden időben igazodnak a kor trendjeihez, követelményeihez. Egyszerű megoldás mindenkinek, akinek fontos a szofisztikált megjelenés, a kiváló minőség és minden egyéb, amit a német eredet biztosít. E gondosan kiválogatott kollekciókat fenntartható módon gyártják.

Nagy vagy még nagyobb

A Wineo cseppálló laminált padlók kétféle panelméretben kaphatóak. A szélességük egyaránt 244 mm, de az L-es panelek 1380 mm hosszúak, míg az XXL-esek hossza 1845mm. 8 és 10 mm-es vastagságú panelek egyaránt vannak a kollekcióban.

Ellenáll

A Wineo cseppálló laminált padlók kopásállósága akár 33-as is lehet, ami azt jelenti, hogy mind az otthoni, mind a közületi körülmények között is kimagaslóan ellenállónak és strapabírónak számítanak, alkalmazási skálájuk a hálószobáktól a pályaudvarok burkolatáig terjed.

E burkolatok emellett cseppállóak is, azaz a felületére kerülő nedvességnek legalább 24 órán keresztül áll ellen.

Rakhatóak padlófűtésre is. Meleg vizes rendszerűre minden esetben, az elektromosoknál viszont utána kell nézni a gyártónál (kérje szakembereink segítségét üzletünkben), hogy az adott fűtés fölé lehet-e laminált padlót burkolni.

Egyszerűen szép

Dió és tölgy. Hagyja magát elvarázsolni. A Római Bézs Dió, a Lisszaboni Világosbarna Tölgy vagy a Portugál Világosbarna Tölgy csak néhány példa a Wineo cseppálló laminált padlók szemkápráztató szépségére.

Tradicionális, elegáns, modern vagy fiatalos helyiségekben egyaránt jut megfelelő dekor.

Jöjjön el személyesen üzletünkbe, és nézze meg a mintákat a saját szemével. Ne hagyatkozzon kizárólag a katalógusok és a monitor képeire, mert olykor csalókák lehetnek.  

Wineo 500 Large

Wineo 700 Large

Wineo 700 XXL