Weninger Aqua Smart

Erre lehet építeni

A stabil megbízható alap esszenciális minden otthonnál, és így van ez a padlóburkolatok esetében is. Alaposan átgondolt megoldások, szakértelem, minőség. Ezek a Weninger jelszavai.

Ragasztani? Dehogy

Lakásokba, szállodai szobákba egyaránt ideális választás. Ragasztás nélkül lehet telepíteni, jól bírja a terhelést, sokféle padlófűtéssel kompatibilis, könnyen takarítható és még a környezetnek is barátja.

Sikertörténet

A Weninger 2005 tavaszán alakult, és hála a kiváló specialista szakemberstábnak, és a ciklikusan megújuló igényes termékkínálatnak, mára felkerült a padlóburkolatok világtérképére, és a lengyelországi eredetű gyártónak immár Nyugat-Európában is vannak gyárai. A márka jelszavai: stabilitás, megbízhatóság, otthon.

Eredmények

E padlók kopásállósága AC4-es, igénybevételi besorolásuk 32-es. Ez azt jelenti, hogy az otthoni igénybevétel szempontjából kivételesen ellenálló, sőt az általános közületi kihívásoknak is tökéletesen megfelelnek.

Nem csak lakásokba

Tehát nem csak lakások vagy családi házak, de szállodai szobák vagy akár konferenciatermek padlójának is bátran ajánljuk.

E parketták kiválóan alkalmasak vizes rendszerű padlófűtéssel rendelkező helyiségek burkolatának, sőt némely esetben még az elektromos rendszerű padlófűtés fölé is lehet őket rakni (itt minden esetben gyártói állásfoglalás szükséges az adott padlófűtéstípushoz).

Dekoratív dekorok

Engedje hogy elvarázsolja önt a vadregényes Kanada, a vibráló Santos vagy a meghitt Rubio tölgy. Találja meg az egyéniségéhez leginkább harmonizáló színt.

Irány a Pilis

A Weninger laminált padlók mintái megtekinthetők és kikölcsönözhetőek a Pilis Parketta bemutatótermében, Piliscsaba és Pilisjászfalu között a 10-es (Bécsi) úton, minden hétköznap 10 és 18, valamint szombatonként 10 és 14 óra között. Amit kínálunk még: szakértő eladók, igényes környezet, hatalmas választék.

Ha pedig szakemberre van szüksége a burkoláshoz, azt is tudunk ajánlani.