KAINDL NATURAL TOUCH

A fa természetes esszenciája

A nyugodt Fresno Hickorytól a kifinomult Chelsea Hickoryn át az elegáns Cordoba Tölgyig – a Kaindl Natural Touch padlók beváltják a fa ígéretét.

Kivételességük kulcsa az autentikus felület, melyen a felszín tapintása hűen leköveti a dekor vizuális mintázatát. Csomók, szíjácsok, repedések, göcsök. Engedje, hogy a fa igaz valója elcsábítsa. Elég egyszer végig futtatni ujjainkat vagy tenyerünket rajtuk. Érezni fogjuk.

A fa eredeti képe

A NATURAL laminált parkettákat magasabb minőségű felületkezeléssel gyártják, amely tapintásában és mintázatában élethűen tükrözi a fa eredeti képét. A fa jellegzetessége és erezete által varázsol természetes hangulatot otthonában. A Natural laminált padló kollekcióban harmonikusan összhangban van az erezet és a struktúra.

Jól megfelel

A NATURAL kollekció termékei mind 4 oldalon fózolt lapok. A 8 és 10mm-es laminált parketták 32-es kopásállósággal rendelkeznek. Ez lényegében annyit tesz, hogy otthoni használatban különösen magas ellenállóképességűnek számítanak, és jól megfelelnek az átlagos kihívást jelentő közületi közegekben is. A gyártó 30 év garanciát ad rájuk

A Natural parketták klikkes rendszerűek, azaz ragasztás nélkül, úsztatva fektetendőek, akár meleg vizes padlófűtésre is, és egyes esetekben még elektromos rendszerű padlófűtésre is.

Világsiker

A Natural Touch parketták származási helye Salzburg, Ausztria. Így mondanunk sem kell, hogy megfelelnek az országban támasztott magas minőségi követelményeknek. Ezért is népszerűek világszert Chilétől, Belgiumon át, Ausztráliáig.

Exkluzív környezetben

Nézze meg a teljes kollekciót személyesen a Pilis Parkettában, a 10-es úton, Piliscsaba és Pilisjászfalu között. Kérjen tanácsot szakértő eladóinktól, akik mindenben a segítségére lesznek, és böngéssze a kínálatot exkluzív környezetben.   

Natural Touch 8mm

Natural Touch 8mm Széles Breitdiele

Natural Touch 10mm Premium