KAINDL CLASSIC TOUCH

Igazi klasszikus
Fafajok garmadája

Eleven és gazdag változatosság. A fantázia sem szabhat határt a Classic Touch színválasztékának. Kiváló tulajdonságai mellett elsődlegesen ennek köszönhető a sikere. A tölgy, a kőris, a bükk, a dió, a fenyő, az akác, a hemlock és a hickory (amerikai dió) számos szín és minta variációja rendelkezésre áll ebben a bőségesen gazdag termékcsaládban.  A Newport Dió, a Chalet Tölgy, a Manor Tölgy vagy az Avalon Tölgy csak néhány kiváló példa a Classic Touch padlók megnyerő küllemére

A Classic kollekcióba a klasszikus, autentikus felületű laminált parketták tartoznak. Kínálatunkban szerepel 7-,8 mm-es kivitel is.

Közületben is bírja a gyűrődést

A 7mm-es laminált parketták IP31-es kopásállósággal, a 8 mm-es (fózolt) laminált parketták pedig IP32-es kopásállósággal rendelkeznek. A lakásokban előforduló fizikai igénybevételnek mindkét esetben megfelelnek, a kettő közötti különbség inkább a közületi használat esetén mérvadó. Míg a 31-eseket inkább csak az enyhébb kihívásokkal rendelkező helyekre javasoljuk (pl. irodák), addig a 32-eseket már az olyan közepesebb igénybevételnek kitevő helyiségekbe is, mint pl. a konferencia termek.  

A Classic Touch padlók standard (193 mm széles) méret mellett kaphatóak széles (244 mm) és prémium (156 mm) formátumban is.

Padlófűtés? Semmi gáz!

Ezek a parketták klikkes rendszerűek, azaz úsztatva, ragasztás nélkül, egymáshoz illesztve építhetők be. Párazáró fólia és alátétlemez majd minden esetben szükséges alájuk. Ha padlófűtés van az sem felététlenül gond, ha vizes rendszerű van, semmiképpen sem az. Ilyenkor habozás nélkül burkolhatunk. Elektromos rendszerű padlófűtések esetében viszont érdemes gyártói állásfoglalást kérni. 

Classic Touch 7mm