AQUAPRO

Ússza meg szárazon! Az AquaPro technológiával a Kaindl a cseppálló parketták új generációját alkotta meg. Autentikus stílusú és tapintású dekorok széles választékát kínálja ez az intelligens nedvességvégelemmel ellátott termékcsalád, legyen szó a Supreme, a Select vagy a fafurnéros szortimentekről. A laminált padlók új generációja a Kaindl legújabb technológiáit ötvözi. Az Aquapro laminált padlói különleges, strapabíró, magas sűrűségű HDF-lemezzel rendelkeznek.

Select Classic 7mm Standard

Klasszikus, minőségi, tartós. Elragadó küllemükkel valamint vizuálisan és tapintásban egyaránt tökéletes fahatásukkal ezek a parketták igazi klasszikusnak számítanak. AquaPro termékek lévén pedig cseppállóak is.

Select Natural 8mm Standard

Felhívja magára a figyelmet. A Select Natural padlók igényes részletgazdagságukkal valósággal vonzzák a pillantásokat – az ellenállás értelmetlen. A szinkronstruktúrának hála a mintázat le is tapintható. Elegancia fa- és kőmintákba öntve, melyek élethűsége párját ritkítja. Az AquaPro technológiának hála pedig a cseppállóság, és a különleges teherbírás is biztosítva van.

Supreme Natural 12mm Standard

Tapinthatóan autentikus és különlegesen masszív. Természetes textúrákkal ellátott felület – az AquaPro Supreme Natural Touch padlóinak valósághűsége minden képzeletet felülmúl. A választékban a tölgy számos variációja helyet kapott az északi ezüstös árnyalattól a földet idéző mélybarna tónusokig. És nem csak a szemnek kínálnak mindent, hanem a kéznek is, tapintásuk épp olyan természetes, mint színviláguk. Felületeik pedig nem csak kifejezőek hanem cseppállóak is.

Floorganic 8.5 Standard

Integrált hangszigetelő rétegének hála csendes rajta a járás, és még fenntartható is. Fenntarthatóbb, mint valaha. Szoba, konyha vagy ebédlő? Ha a környezetvédelem és a terem akusztikája fontos, a FLOORganic az ideális választás. Könnyű fektetni, ellenáll a nedvességnek és kifejezetten strapabíró. Tölgy, fenyő, dió és hickory mintákkal.