AGT

Víz? UV? Foltok? Kopás?
Ugyan!

Az AGT laminált padló – természettel köttetett harmóniája által – esztétikus és kényelmes megoldást jelent otthonunk kihívásaira folttaszító, antisztatikus és vízálló felületével. Tartós struktúrája ellenáll az UV-sugárzás általi elszíneződésnek és a kopásnak is, így hosszú távon szolgálja otthonát, kiteljesítve azt mind a komfort, mind az esztétika területén.

Az AGT padlógyártását felhasználó- és környezetbarát, valamint fenntartható irányelvek vezérlik, ennek köszönhetően el is nyerték az összes (Blue Angel, CE, TSCA) fennharthatósági besorolást, bizonyítva a gyártó elkötelezettségét és felelősségtudatát.

Yoga

Tapasztalja meg a mérhetetlen komfortot otthonában vagy irodájában Az AGT Yoga kollekció különleges textúráival és kiegyensúlyozott színtónusaival. Ez a vizuális balansz friss, modern és a végletekig esztétikus.

Készüljön fel a legjobbra, és vessen rájuk egy pillantást.

Amire számíthat: harmónia és nyugalom.

Armonia Large

Az Armonia Large termékek a vadon fáinak természetes esszenciáját ragadják meg, leginkább mediterrán jelleggel, időtlen eleganciával.

Fedezze fel e vadregényes kollekciót.

A természet hazavitelére van lehetősége.

Semmi para

E padlók vastagsága egyaránt 8 mm, kopásállóságuk pedig 32-es, ami azt jelenti, hogy jól megfelelnek nem csak az otthoni, hanem az átlagos közületi helyiségek fizikai kihívásainak. Azaz irodákba, üzlethelyiségekbe, szállodákba, konferencia- és osztálytermekbe is kiválló választást jelentenek.

24 órás vízállóságuknak hála pedig akkor sem kell a szívünkhöz kapni, ha netán valami kiömlene rájuk.  

Ne csak a monitoron nézze

Ha az ember padlót vásárol, nem szabad kihagyni, hogy élőben is megnézze, megtapintsa a kiválasztott burkolatokat, mert a katalógusok és a monitorok képei vizuálisan megtévesztőek lehetnek.

Jöjjön hát el a Pilis Parkettába, a Pilis szívébe, a Bécsi útra, Piliscsaba után nem messze fekvő üzletünkbe. Szakértő eladók mindenben a segítségére lesznek.