RAGASZTÓS BIOPADLÓ

Jobb, mint a csempe

A kő- és kerámiacsempék gyakran megnyerőek küllemre, de a rugalmas burkolatoknak számos előnyük van velük szembe. És ezek már a padló fektetésénél szembeszökőek, ez ugyanis sokkal kevesebb porral jár, ha vágni kell, és hamarabb kész is van vele az ember.  A használat során pedig kényelmesebb a talpnak, kíméletesebb az izületnek, szóval egész egyszerűen jobb rajta jönni-menni.

Jobb, mit a padlószőnyeg

A padlószőnyeg egyik nagy előnye, hogy csendes rajta a járás. Szerencsére a purline biopadlóról ez ugyanúgy elmondható. Ráadásul könnyebb takarítani, tisztán tartani, nem párolog belőle kellemetlen szag, higénikus (hiszen nem nyeli el a koszt), és a vizuális varianciája is sokkal színesebb.

Jobb, mint a linóleum

A linóleum igazán fenntartható burkolatnak bizonyult, de a modern időkben sok hasonló tulajdonsággal bíró alternatíva felnőtt melléje, mint például a purline biopadló. Ez ugyanis fenntartható, 100 százalékban Németországban készült, a károsanyagkibocsátása abszolút nulla, és az UV állóságára, avagy a színtartására sem lehet panasz.

Jobb, mint a laminált padló

A laminált padlók formátumok és dizájnok garmadáját kínálják. Ráadásul e padlófajtát könnyű telepíteni és tisztán tartani. Viszont nem alkalmas minden helyiségtípusba, különös tekintettel a vizes helyiségekbe.

Nem úgy, mint a biopadló, amely amellett, hogy teljesen vízálló, a lépészajt is a minimálisra csökkenti, elasztikus, rugalmasan használható, környezetbarát és hosszabb is az élettartama.

Jobb, mint a vinylpadló

A vinylpadló PVC-ből készül, és kiemelkedően ellenálló. Ugyanannyira, mint a biopadló, amelyben ugye nincs műanyag. Igazán környezetbarát.

Wineo 1000 Stone L ragasztós biopadló

Wineo 1000 Wood L ragasztós biopadló

Wineo 1000 Wood XL ragasztós biopadló

Wineo 1200 Stone XL ragasztós biopadló

Wineo 1200 Wood XL ragasztós biopadló

Wineo 1500 Chip tekercselt ragasztós biopadló

Wineo 1500 Fusion mintázott, XL táblás ragasztós biopadló

Wineo 1500 Fusion tekercselt ragasztós biopadló

Wineo 1500 Fusion XL táblás ragasztós biopadló

Wineo 1500 Safety tekercselt ragasztós biopadló csúszásgátló R10 réteggel

Wineo 1500 Stone XL táblás ragasztós biopadló

Wineo 1500 Wood L táblás ragasztós biopadló

Wineo 1500 Wood tekercselt ragasztós biopadló

Wineo 1500 Wood XL táblás ragasztós biopadló

Wineo 1500 Wood XS táblás ragasztós biopadló