KLIKKES BIOPADLÓ

Ecuran a Wineo saját zöld találmánya

A természetes választás. A purline biopadlók alapanyaga a Wineo saját alkotása, az ecuran. Megújuló alapanyagokból és természetes kiegészítőkből épül fel – ő maga is megújuló. Mentes a legminimálisabb káros kipárolgástól és szagtól is, egyszóval tökéletes alap egy egészséges életre.

Bizonyított

A Wineo biopadlói a legkiválóbb minősítéseket már bezsebelték (Cradle to Cragle, Blue Angel, M1, Green Guard, stb…), és megfelelnek a legszigorúbb építési, biztonsági és higiéniai előírásoknak is.  Rendkívül UV- és hőállóak, és a fizikai behatásokkal szemben is jól teljesítenek. A bútorok lába nem hagy nyomot rajta, és az elvégzett tesztek azt bizonyítják, hogy nem kopik.

Teljesen vízállóak, felületük rugalmas és ízületkímélő, a rajtuk való járás pedig szinte hangtalan. Takarítani könnyű, bármilyen konvencionális tisztítószer használható rajta, egyik sem tesz kárt benne.  

Brutális választék

A Wineo biopadlók designkínálata lenyűgözően szerteágazó. A teljes spektrum 150 színt / dekort fed le. Az egyes dekorok teljesen autentikusak, és ezt nem csak a színeikre és a küllemükre értjük, hanem meghökkentően élethű tapintásukra is. E kollekció számos dizájn díjjal büszkélkedhet (German Design Award, Iconic Award, Interior Innovation Award, stb…).

A fenntarthatóság mindenek felett

A padlókat alkotó ecuran lényegében egy természetes anyagokból felépülő magas minőségű poliuretán. Az ecurant alkotó fő összetevők a növényi (repce, ricinus) olajok. A végeredmény nem csak tökéletesen környezetbarát, de rendkívül strapabíró és hosszú életű is. 100 százalékban Németországban készül.

Akárhol

A fent felsorolt kiváló tulajdonságoknak hála a Wineo biopadlókat nem csak háztartásokban alkalmazzák, de pl. egészségügyi intézményekben, kereskedelmi üzlethelyiségekben, szállodákban, oktatási intézményekben, kiállító terekben és edzőtermekben is.

Wineo 1000 Stone klikkes biopadló

Wineo 1000 Wood L klikkes biopadló

Wineo 1000 Wood XL klikkes biopadló

Wineo 1000 Stone L klikkes biopadló

Wineo 1200 Stone XL klikkes biopadló

Wineo 1200 Stone XXL Multilayer klikkes biopadló

Wineo 1200 Wood XL klikkes biopadló

Wineo 1200 Wood XXL Multilayer klikkes biopadló